blablabla

 

19-10-2010

Green IT Works wordt dé portal over groene IT

editor

 

 

DatacenterWorks en Technalia - de website gericht op middelbaar en hoger management in de installatiesector - lanceren het project 'Green IT Works'. Green IT Works brengt dagelijks nieuws en achtergronden op het gebied van groene IT en groene computerruimtes. System integrator All IT Rooms was een van de initiatiefnemers voor het project. 

 

Green IT Works wil uitgroeien tot dé Nederlandse portal op het gebied van groene IT en groene computerruimtes. "De timing lijkt ons perfect", zegt Ronald Kok, directeur van system integrator All IT Rooms. Hij is een van de initiatiefnemers van Green IT Works. "Wij zien in de markt een duidelijke toename van de vraag naar goede informatie over Green IT. Ik denk dat er een grote behoefte bestaat aan een website die zoveel mogelijk nieuws en achtergrondinformatie op het gebied van groene IT bundelt."

 

Op internet is zeer veel informatie over groene IT beschikbaar, zegt Robbert Hoeffnagel, uitgever van DatacenterWorks. "Tot nu toe was er echter niet één site waar al dit soort informatie wordt verzameld. Green IT Works neemt die rol nu op zich en wil uitgroeien tot dé portal op het gebied van groene IT."

 

Bibliotheek

"Voor DatacenterWorks als vakblad over de technische infrastructuur van computerruimtes en datacenters is Green IT Works een logische spin-off", zegt hoofdredacteur Ferry Waterkamp. 

 

Datzelfde geldt voor Technalia, meent hoofdredacteur Michiel van Blommenstein: "Technalia informeert het middel- en hoger management van de grotere installatiebedrijven over alle voor hen relevante ontwikkelingen in de markt. Computerruimtes en datacenters zijn voor veel installateurs de laatste jaren een forse groeimarkt geweest. Het is dan ook logisch dat wij vanuit de markt merken dat de vraag naar goede informatie over een belangrijk thema als groene IT sterk toeneemt. Met Green IT Works kunnen wij uitstekend op die trend inspelen."

 

Green IT Works zal dagelijks veel nieuws over groene IT publiceren. Daarnaast zal de site ook een uitgebreide bibliotheek met praktijkverhalen, technische artikelen, whitepapers en dergelijke kennen. Ook zullen op de site video's te zien zijn over Green IT en zullen onder andere de hoofdredacteuren van DatacenterWorks en Technalia een blog over groene IT verzorgen.

Terug